Thursday, January 29, 2009

sah jawatan!

lagi cter aku tak sah jawatan.

yea.aku msh tak sah2 jawatan wpun keje dah berthn2.kalo sah pun siap berdenda bgai. cayo lah ckp deh.brani kerat jari ler.

sbb aku tak sah2 jawatan lg?

aku tak amik 1 paper lg. paper ISAC yg di kelola by INTAN

memandangkan Hr sgt lemau nk arrange selepas hmpir sethn aku tunggu tak de pun angin kate nk wat peksa tu, aku amik inisiatif g register sndiri kat INTAN melalui bos aku.dipendekkan cter aku telah lulus exam itu, tetiba ade opismate yg sama nasib ngan aku kol bgtau keputusan aku tak diterima sbb aku amik exam sndiri.

whatttt??

mendidih dah aku nih.aku g Hr. tak hingin aku nk ckp ngan ikan2 bilis nih. aku jumpe trus ngan bos besar die. pedulik la kan. luckily, aku pnah jg die dulu.best ler nk pukul canang kan.

sblm cter punye cter.. aku perlu penuhkan ilmu didadakan.segala tempat aku kol. aku kol SPA, aku kol INTAN tanye betul ke kalo aku amik sndri exam tu, dorang tak leh pertimbangkan pengesahan jawatan aku, sumer ckp.apsal lak tak leh, kriteria tlh dipenuh.
ok fine. aku memulakan sesi berentap.

atlast, kononnye mcm ade missunderstanding ant aku ngan EO die. what the hack! saje jer aku sebut nama Eo tu kuat2, sbb aku tau bilik bos bsr ni sblh2 jer ngan bilik EO tu.bantai ler ko nk sakit ati ngan ku ke tak kan.bkn aku mkn gaji ngan ko pun kannnnn... so aku bg sumer copy keputusan sumer exam aku.sumer skali 4 paper. exam accomplish.pengesahan jawatan aku bermula dari 27/11/08.

cter arini?

rakan yg sama nasib dgn aku ni kol bgtau ade 1 lg rakan yg sama nasib ngan kami telah mendapat kol dr HR yg bgtau selasa dpn 3/2 ade exam utk pengesahan jawatan. EXAM BERTULIS!

Lahanat oiii!!

exam ape lg nih? ade dlm pekeliling ke kate pasal exam tuh?

apsal ko nk menyampai2 lak? tak leh nk kol sndiri ke? ape besar sgt ke pale otak ko tu smpi tak tau nk ltk kat mane?baik ltk jer atas lantai biar sng aku pijak!!

mane srt soh g peksa?

ape kebenda yg nk dipeksakan?

ape benda yg aku nk jawab?

kalo exam bertulis ko ni last paper utk aku, adakah pengesahan jawatan aku yg bermula 27/11 tu ditarik blk dan dikira pengesahan jawatan aku dikira daripada date last paper yg akan aku amik minggu dpn?

ke ko sengaja tanak aku ngan kengkawan aku ni sah jawatan sbb tu wat peksa last minit kan pastu kantoi, repeat blk thn dpn.DANNNNNNNN taKKKK sah jawatan lagi.
suke la ko kannnn!!!! cam cibai!

shaitooooooonn. la ko!
menyusahkan idop aku!!

ade otak pakai ler. heran ler aku to that xtend yg 1 org wat 1 keje pun wat keje cam org bengong tak sekolah jer!

yea aku tau, aku kene wat kacau lg skali! pedulik tarak!

p/s: sorry, aku telebih mkn garam ari ni. so swing pale otak aku, so hangin aku pun cpt naik!

3 comments:

neezareef said...

sian nye cik reen
ape lak leh x dikira lak
eeei siotnya
sy baca pn geram

biEha said...

meh sini aku sekeh itu orang..siot wat kawan aku camni...sbb aku pun 2 kali 5 je kes dengan ko...waaa...gerammmm...

aNgeL pUTiH said...

adoiyaii!!.. apa citer nie reen?? still tak sah lagik.. banyak bunyi la diorang nie.. bongok punya org.. chaitt!!~

Related Posts with Thumbnails