Monday, February 2, 2009

belagak kuat

morning uols!

arini 7.35 cmtu dah smpi opis.gler awal.lg pun KL cuti kan, so keta pun agak kurang di jln raya.tp ko tunggu ler esk.kompom, sakit jiwa blk.

pagi ni,

ade primpunan kat opis ni sambil perkenal GM baru. sgt suke ler tgk muka mamat tu, walaupun rambut sgt putih,heh! tp dia ade smiling face.ckp pun muke senyum jer.

1 statement yg tetiba wat aku di alam nyata kejap dr tgk muka die jer, dia ckp agak2 sesapa yg tak bley nk wat comp maju sila bgtau sy.lebey kurang cmtuh ler.

hah! bley ler nk ckp kat dia pas nih, dept aku ni butuh bos yg sepatutnye, apsal di transferkan pd yg tak sepatutnye atas sebab sentiment peribadi.dan kepada dept yg agak2 tak maju2 tu bley ke wat gerak gempur kasik celik mata sket? aci? opps!

blagak kuat?

aku kan dah lama gler tak trun primpunan.hek! kantoi!
disebabkan nk sgt tgk en.OO tu, aku gagahkan kan la jugak, g primpunan.tak mo kalah tu, setgh jam primpunan, setgh jam gak ler aku berdiri, padahal bley jer dok kat kaunter perumahan tu utk org tak berupapaya nk berdiri lama ler specially kes cam aku.

penyudahnye??

sampai opis aku pitam melampau.nk nafas pun ala semput gitu.

padan muko ko pompuan! huhuh


updating..
kul 9 org usm nk jumpe pasal exam esk ler kot. huh! dah terberak br nk gali lubang.aku nk dgr ape org tu nk ckp.nnti aku up story.


1 comment:

jus call me ida.. said...

uiks.. jangan belagak kuat.. time ni leh bleh beralasan nyuruh itu dan ini.. haa..special tuh! belagak kuat kita yang kempis nanti..

Related Posts with Thumbnails