Sunday, August 31, 2008

sepagi

Sepagi tanpa hala tuju
mendung dan hujan
seperti mendung dan hujan dihati
ketika ini segalanya bermula
tghari shoot blk TK







Thursday, August 28, 2008

CD lagu

jimat duit guwe beli cd (penyokong CD original kononnye.tp kantoi gak aku!)

nape?

ade org dah burn kan
2 in 1
Anuar Zain + Aizat

tp kontra off itu org mau burn aku punye cd spice girl

tak de hal ler.. janji cd aku siap + pengaliran keluar poket aku terpelihara
(sekalian harta adalah milik opis!) mati ler..
huhhuuhu..

thanx zai!

p/s : cd whitney houston greatest hits + itu nota cinta mau yg ORI ek.. harap maklum.sekian terima kasih..hikS!

MC ke?

still not feeling well laa..
last week mc 2 ari
semalam mc stghari
arini nk mc lagi ke?
kang dorang bengkak ati ngan aku cmner, asik bantai mc jer
tp kan mmg xsihat lg adenye..

plg best ari ni ari KHAMIS. dah smpi opis br prasan tak pkai baju batik
adoiii.. lantak ler..

pastu g mnm. si zura dak kafe kat bwh ni tanye,

"apsal akak tak pkai baju biru?"
"akak lupa"
"tak de org nak mrh ke kalo tak pakai baju tu?"
"kalo ade org marah aku bantai amik mc jer kang"

huahahahah...
(sgt tinggi keinginan nk amik mc tu!)

Tuesday, August 26, 2008

me!

IM REALLY NOT FEELING WELL!

CONSIDER PLEASE!!

Monday, August 25, 2008

suke.. suke..

hahahaha... suprised..!!




dpt munge laa...


close up sket


ngan FR skali...


daripada : KAK AFIS, KAK ELES & FIN

thanx dear! suke gler + xcited (cm ler tak pnah dpt bunge roman eh!)

feel die lain woooo...

nak plak ade unsur2 purple tu kan lagi ler....

mak sookaaaaaaaaa...!

cter ni lagi best.. caye cam tak caye jer...

BOS GUWE NYANYI LAGU BESDAY WEYYY....

sengih jer la tp tetiba sebak..

poyo! nk wat cmner mmg aku spesisi emo kan..

emo plak kengkadang tak kene tmpt.. lyn jer la...

anyway thanx 4 all the bday wishes..

syg korang!

lagi.

lyn jer la gegambar ni ek.
suprised adenye..
kek sponsored by BOS tp BOs nye nan ado
pelepasan golf gemaputera katenye..






bukti kompom ini bday aku.. hahaha

video

time kasih eh pd yg mengambil bahagian (blasah aku jer!)

dan memeriahkan majlis.. sgt2 menghargai.. yea la sape ler aku ni kan utk diingati (statement sentap pada yg tak ingat!) hahah!

pasni turn sape lak??

Hari Wanita Kebangsaan

lately ni pepagi mmg suke sgt lyn mv.
lagu ni best. nk beli ler album die
ke ade sesape nk adiah kan smpena ari jadi nih, huhahah!




Verse 1
Benarkah salahku, lepaskan kamu
Kau duga egoku, fahami diriku begini
Tiada yang sama
Yang pasti kita semua bebeza
Kau fikirlah

Chorus
Tiada guna cipta sebuah cerita
Kalau kisah kita sementara
Rasa hati dan langkahmu
Membuat aku keliru

Tiada guna kita menderita
Sungguh semua tidur pun tak lena
Rasa hati dan katamu
Tak lagi seperti dulu

Verse 2
Kita pernah satu, aku dan kamu
Dulu itu dulu, masih di dalam ingatanku
Kini berbeza
Namun masih ku harap kau bersedia
Oo mungkinkah, kau temu bahagia

Chorus

Bridge
Lepaskan semua mimpimu
Tangis dan juga sayumu
Kau fikirlah

Chorus
Tiada guna cipta sebuah cerita
Kalau kisah kita sementara
Rasa hati dan langkahmu
Membuat ku keliru

Tiada guna kita menderita,
Sungguh semua tidur pun tak lena,
Rasa hati dan katamu
Tak lagi seperti dulu


Sungguh semua tidur pun tak lena
Rasa hati dan katamu
Tak lagi seperti dulu

Aku keliru
Aku keliruuuu....


tajuk tak de kene mengena ngan entry
anyway slamat menyambut hari wanita kepada semua wanita ari ni 25 OGOS 2008
semoga berbahagia selalu..

Friday, August 22, 2008

Layan video lagi pagi ni..

antara yang ni


Always Be My Baby - Mariah Carey


dgn yg ni


[Top 7] David Cook - Always Be My Baby -


mana lagi best..hiks!
i'll vote 4 mariah carey..



p/s : you're always my baby darling
love u till the end!

Thursday, August 21, 2008

Perhimpunan Kemerdekaan

Pagi ni kul 8.30 kene g perhimpunan kemerdekaan kat blok sblh
skrg kul 8.45 tokey kerang masih di opis
hehehe...
ahli kumpulan koir lagi..

nape?..

tetibo pitam laie, sojok duo monjak ni , tu ler penyakit den.
apo pasal ntah. silo jgn srh den poie spital ko klinik panel ko klinik kesihatan bkt kuda ko yo. den allergic! (penakut sbnrnye..huahaha alasan tak bley blah!)
den poso lak ari nih..
kalo den tumbang kek org ramai tu agak2 ado ko yg nak angkek den ni..
dah la borek..
mntk maap la yo.. den tak do pagi ni..
hikS!

menggedik harus bla bergambar yea..

Tuesday, August 19, 2008

Madonna feat Justin Timberlake

pepagi nk lyn lagu ni..sgtt lyn..

Monday, August 18, 2008

Update Marathon

ari ni nk updated secara marathon ek memandangkan dah lama tak updated!


khamis = mc + wat HIV test + g setia alam fitting baju

jumaat = mc lagi (kritikal seyy..!)
ade ke patut ckp muka sebal i mcm muka org mengandung 2 bln. tak seswai okeyyy..!


muka day b4 mc (ade rupa org sakit ke? mmg sakit wooooooooo...)

sabtu = still dizzy ngan sengau2 idung
ttp merayap. memenuhi undangan kawin opismate kononnye..
tp mmg aku g ler!





Selamat Pengatin Baru Wan & Mas
(kenduri aku jgn tak dtg plak! hoih! mengharapkan balasan ke ape nih?heheh.. larikss!)


siap tepung tawar lagi okeyy...


abg Man ngan shira

nama sape?


abg man


abg man?


hmm..


blasah ler adik oii...


senyuuummmm..........
inilah hasilnye...


shikin, yg bwk kitorang g kenduri itu & kak zura, mak shira
mak abg man mane? ntah.. larik dr lensa kamera ku kot.. hikS!

pas kenduri, g jualan gudang clarks kat glenmarie
org ramai gler, ngan baju kurungnye
sikin, akak tau ko lemas, pns2 tu kan.. tp setia ler melayan..huahaha
dpt gak sandal yg saiz ala2 cindarella yg pyh nk cari tu kan,
tau jer ade saiz, trus amik jer, sila jgn pulang dgn tgn kosong okeyy..!
kalo dtg lagi blom pasti ade lg kasut saiz aku tuh!

sampai umah kuar blk, ade org suda tak puas ati, nk gak cari kasut die, makanye, g ler lagi skali, frust gler okeyyy.. saiz takde! kalo ade pun tak cantik.. makanye pulang ler ngan tgn kosong (nasib kasut i jumpe u.. huhu)

ati sudah sakit, jom tgk wyg la... cter Wall E. best! cute jer.. eve.. wall e.. eve.. wall e..



tp yg lagi best sbb tgk kat platinum movie suites.. sukeee..




ahad = ade kenduri dpn umah. tak g pun, tgk jer perantin dari dpn umah, gler kejam..!


sila abaikan kain yg menimbun blakang tu ek, tu tugasan yg terbengkalai.. ntah bile nk siap! gler pemalas huahaha..dikala ini sy masih sengau..

isnin = sumer bos tak de.. sorgaaaaa........

Tuesday, August 12, 2008

2 hati jadi 1

Sejak melihatmu
Ku jatuh hati padamu
Saat mengenalmu
Semakin ku ingin kamu
Maukah engkau menemani aku…
Hari ku indah
Dua hati kan bersatu
Hariku indah
Dua langkah menjadi satu
Andai aku dan kamu
Bersama selalu

Saat kau menatapku
Aku jadi salah tingkah
Kau genggam tanganku
Berdebar debar jantungku
Dua Hati Menjadi Satu
Maukah engkau
Menemani aku…

Hari ku indah
Dua hati kan bersatu
Hariku indah
Dua langkah menjadi satu
Andai aku dan kamu
Bersama selalu

Dan bila kau tak ada

Mengapaku memikirkanmu

Apakah engkau juga

Memikirkan aku

Hari kuindah
Dua hati kan bersatu
Hariku indah
Dua langkah menjadi satu
Andai aku dan kamu
Bersama selalu
Andai aku dan kamu
Bersama selalu

Sejak melihatmu
Ku jatuh hati padamu
Saat mengenalmu
Semakin ku ingin kamu


p/s : apsal up lirik lagu cornetto ni?
sbb teringat wooo... hahah

Monday, August 11, 2008

Jumaat

crite ari jumaat.
TERTEKAN!
bla tertekan harus ler menggedik usha line ajk itu org kuar kan..
dah seminggu nk tgk Im NOt Single tp meroyan tak terthn2 nk tgk Forgetting Sarah Marshall

Mila Kunis.
Best r minah ni. Sbb cantik kot.
Ko ler idola aku dlm cter tu..
huahaha...
abih tgk wyg ade sms.
ntah gler mane ntah yg anta.ngate aku mcm2
tak matang la, wat keputusan terburu2 la.
benda kecik pun nk bsr2 la!
HOIH! kalo ko nk sgt die, ko amik ler. ade aku heran ke?
kalo aku nk wat hal tak matang ke, wat keputusan terburu2 ke, benda kecik pun nk bsr2 ke,
ade kene mengena ngan idup ko ke? nyusah kan ko ke? aku nk mkn mntk duit ko ke?
pastu bley plak ckp tak ready nk bg ank dia papa baru...
oooO... ade ank ke? ok ler tuh, itu mamat bley dpt ank instant, itu pompuan bley dpt laki yg katenye sgt bertanggungjwb tuh! pui!
memandangkan ko dah concern sgt, ko ceriakan ler idup dia yg ala2 kesepian dan keterseksaan katenye tuh!
pls.. pls..pls.. find ur way as i found mine!..
Adios!

Friday, August 8, 2008

Bodoh

Aku bengang!

Apsal?

Aku tak suke ko tepon aku
Aku tak suke ko sms aku
Aku tak suka ko nyibuk ngan idup aku
yang pasti..
Aku tak boleh suke ko.
paham bley tak..
sila berambus.. okeyy!!!

mak & ank

saje nk tunjuk, ni mak saya..
sekian, time kasih.


Tuesday, August 5, 2008

Hari Selasa

MAJLIS TAHLIL ARWAH DAN KENDURI KESYUKURAN
BAHAGIAN URUS HARTA IP 2008

Tarikh : 05 Ogos 2008 (Selasa)
Masa : 12.00 tghari
Tempat : Bilik Mesyuarat opis guwe..



wakil tuan rumah tgh membuka kata..


antara yg meramaikan majlis








sila lapar okeyy.. hahah..!


bubur itam ni sedap ooo... (jek yg tukang bwk ke ape ni?)
tp mmg serius sdp!


bg yg menyumbang..



akhir skali.....





harus ler menggedik bergambaran kan....
hahahaah..! enjoy!

Friday, August 1, 2008

happy 44 bday..!

mlm td opis sambut bday ke 44


ade majlis tahlil dan doa slamat


disebabkan ketergelinciran menunaikan ibadah


makanye tak dpt ler nk join sepenuhnya..hehe



gmbr gedik mlm td tak byk, dah ler tak byk, bley tak, dah mark all pastu


bantai delete.. adoiiyhai...


ape kemakne ko ni reen!

lyn jer la ape ade ek.. ni jer yg terselamat








in act. kak fis, cik r33n, kak eles

fin takde, sibuk ngan anak..
Related Posts with Thumbnails