Thursday, January 8, 2009

tag lagi



ha! gatal sgt tag mengtag org kan. kali ni aku plak yg kene tag berjela.waaka..hamik aku! tp nasib dpt award skali, ku gagahi jua membuat tag ini.hikhikhik.. thanx anglesyarat2 sepeti di bawah:-

1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di bawah
- amik dah

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda
- angle aka mama pontel yg kasik kat haku

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya
- aiyah! saploh ka? manyak wooooooooo.. pk ni pk.. yah! yah!

1. sgt suke tgk wyg cter seram
2. sgt suka basuh pinggan.tp skrg tune ade lariks byk.haha
3. suka gak nk masak tp dah cmni kan. trus nk masuk dpur pun geli.
4. suke tgk baby girl yg dressing gler babs..hehe
5. suke lepak kat shopping complex tgk org, bley?
6. sape kate aku lembik? bkt sapu tangan kat bukit cherakah tu aku dah naik byk kali tau.huaahaha..dulu ler tapi..hikhikhik
7. isteri pada suami yg soft spoken ngan aku.ngan org lain kalo dia nk jd naga pun aku ape ade hal kan.whoa!
8. suke beli brg diri kat guardian
9. suka main boling tapiiiiiiiiiiiiii...uhuhuhuhuh... kene gantung ler, bola, beg, kasut sumer
10. tulisan aku tak chantek!

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
- dgn ini saya tidak mau mengtag sesiapa. bley ke? hehehe

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan
“anda telah di tag - sila layari blog ______ untuk mendapatkan award anda”.
- aku rs aku kene abaikan pesanan terakhir ini.kihkihkih...


2 comments:

♥chentaMAYA said...

ayak!
hee~
award ea!
jelesh nie!
hee~

aNgeL pUTiH said...

hekhekhek....
syabass!!!~ :p

Related Posts with Thumbnails