Wednesday, December 31, 2008

bye2 2008

morning ols..



huh! lama gler tak update blog kan.ngan utang tag nye tak berbyr lg.tp slowly eh.aku tgh nk dptkan feel nk update blog aku laju2 ni.hohoh..


ari ni last day utk tahun 2008. kejap jer nk tahun baru.


dan secara autonye umo aku pun akan berganjak se'nombor lagi..huhuhu


27?? byk nyeeeee...




bile dikenang2 byk gak yg jd dlm idup aku spjg tahun 2008 ni.


byk gler weiiiiiiii...




nk cth ke?


meh nk bg..




bercinta ngan org lain, bertunang ngan org lain, kawin ngan org lain




muahahahaha.....gler keji kan? tp itu hakikat yg bkn kehendak aku,dan aku terima dgn redho.menerima qada' dan qadar dari Nya.




perkembangan aku?




ari ni genap 2 bln aku jd isteri en mizi.yea..br sgt lagi.byk lagi cabaran yg nk diitempuh utk memperthnkan kerukunan dan kesejahteraan rumah tangga. byk ati nk kene jaga, byk KOJO nk kene buek..huahahah..serius masa awal2 aku rs mcm bibik jer.ekeke..tp so far bile dah get used aku ok jer.cuma lately ni aku tak lalu nk wat sumer keje2 bibik tu.yg lalu basuh kain jer.tu pun sbb terpakse.hikS!




oh, sbb ape aku tak lalu nk wat keje2 tu sumer? anyway we're xpecting someone on ogos 09.YUP! im pregnant!. 6 minggu bunting pelamin org kate.blasah ler.yg aku tau aku tak sanggup tul nk menghadapi mual, loya n pening malampau nih!selain mkn ubat klinik ade ke cara lain yg aku leh kurangkan rs2 nih? tlg ek bg info..




anyway im not ready yet to all this.bile aku terbukak jer mulut nk ckp 'aku tak ready ler', 'im not ready yet ler','mcm cpt ler pulok' maka aku akan di takzkirah jumaatkan oleh sesiapa yg aku tercakap tuh.huahahahaha dan aku akui kata2 mereka itu benar dan sekali lagi aku redho selain bersyukur atas pemberianNYA.




hah! biha si pengapit aku tu dah jd isteri org.Alhamdulillah.akhirnye biha..u did it!hehehe..




bos aku lak bercuti pjg gler.honeymoon bersama isteri tercinta kah? hahaha..sukati ler janji tak kacau aku.




opis aku utk ari ni kelihatan ok dari semalam, ramai gak yg dtg, dlm erti kata lain yg tak cuti, mc, mahupun EL.hehe..ingat jumaat nk cuti ler alang2.biarler bos aku nk ngumpat aku pun.ade aku kesah?dah biase maa...sementelah org lain pun tak terkecuali tu jd bhn umpatan die kan.haha!




ok la.pale aku pusing2 jer.nk memandang sesuatu yg ijau dulu..poyo! mcm membantu jer..!




last but not least, aku ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2009 semoga tahun baru ini menjamin kebahagiaan dan kesejahteraan hidup yg mendatang.AMIN.





9 comments:

neezareef said...

slmt taun baru 2009..

n congrats peknen

jaga baik2...layan je mual tu
leh manja lebih ngn cik abg

atty's said...

selamat tahun baru ..semoga tahun 2009 ini membawa sinar..bahagia utk kita semua..

syareena said...

congrates... utk perut yg dah ade isi...
bestkan? soba yola.... kejap je tu
nnt dah lahir lagila macam bibik betul hehehehe....

cik r33n said...

lagi mcm bibik betul???uwaaaaaaaaaaaaaaaaa...wawawawawawa...

biEha said...

e'eh...same la ko dengan kawan aku....
kawan aku tu kan ngah...
bercinta dengan orang lain...
bercinta lagik dengan orang lain...
ngorat orang lain...
bertunng dengan orang lain...
ngorat lagi dengan orang lain...
nikah + kawen ------ dengan aku...
wakakkakaka...
jodoh kan...sume tak terduga...

aNgeL pUTiH said...

epi nu year.. congrats r33n.. bln ogos nanti pontel dh ada geng baru.. yippiEE!~ =p

jus call me ida.. said...

Hepi new year r33n! and congrate dah bunting! Kalu taknak bagi akak la!! ( macam boleh dipas2)ehehe

Masa akak mengandung aritu alhamdulillah takner teruk mual.. tapi kalau makan lambat skit or makanan nye tak kene ngan selera siap jer la muntah tak main tempat.. berderuuuuuuu je keluar nyer.. baunyaa.. pepaham jerk lerr..
pastu bab panas jangan cakap la.. kalu tido tu kene jejauh sbb panassssss....nanti cik r33n mengalaminya le sendiri..hehe
lagi satu akak pesan banyakkan baca surah2 maryam, yusuf dan lagi satu tak ingat plak, kene bukak buku2 agama..
En Mizi plak kene banyak sabor dan meneman..

♥chentaMAYA said...

hee!
slmt mnymb0t 0wg bawu!
-pupu

Ada Ayrissa said...

congratulation cik reen & hepi new year...
wahh..sonoknya thn baru ngan org baru.. + bb baru nnt....best2...

P/s: cam sy dulu nak hilang mual atau loya, sy suka hidu kulit limau...nk hidu myk angin x elok org kata....sabar yer?

Related Posts with Thumbnails