Wednesday, December 24, 2008

bosan

bosan, boring, sangap.
sumer aku tgh rs sekarang.
mcm biase bile ujung2 thn ni sumer nk abihkan cuti.nk plak ade cuti tersepit.anyway, jumaat ni pun aku mengabihkan cuti 1 ari yg tinggal.dpt ler 5 ari cuti.hehe..kalo ler ade 2 ari lagi harus smpi ujung taun aku cuti.hikS!

nk wat ape eh cuti lelama nih?
kang bantai tdo mkn,mkn tdo..jd penternak lemak berjaya plak.tp nnti jenjln sgt letih plak..adeh.. tetiba pening ape nk wat cuti nih.poyo jer.beriya pk nk wat ape end up tersadai gak aku kat umah.alasan?? MALAS ler nk kuar...hahaha..what to do? its me!

sangap gler.aci tdo tak?
tp kang kalo aku ilang mula ler ade jer yg cari.si polan tu ler si polan ni ler.time aku tercongok dlm akuarium ni tak de lak org cari.huh!

eh, ade org kate sejak aku kawin ni aku kepala angin ler. yea ke??
bkn kepala angin ler..mulut ni jer lately cepat jer nk menjawap kalo tak puas ati dan kalo aku yg dijadikan mangsa keadaan.
padan ler muka ko kan. ingat aku ape??
huahahaha...

::. GM PKNS yg baru dah di lantik.totally mmg tak kenal ler.hopefully sumer ok.yg plg penting kebajikan pekerja tetap terjaga. yg lain aku bknnye heran sgt pun..stakat aku yg steno ni bkn ler thp aku nk menggunakan pale otak aku yg sgt geliga ni nk memikir,mengkaji & menentukan hala tuju pergerakannye kannn..gler keji!! hakhakhak


selamat menjalankan tugas dan selamat bercuti uols..

opps..! mcm ade tag tak wat lagi..huhu..tag dr kak ct.utangggggggg yer....

3 comments:

jus call me ida.. said...

hi reen.. orang berisi macam tu la(macam tetau je kiter)..hehe.. kita yang tak berisi pun balik kojo dah tak larat wei.. tu la yang terduduk dalam kete je malam semalam..cik abgnye ajak mmg tak larat..satu badan sakit2 sengal2.. bleh terlelap lagi dalam kete.. huhu..
elok2 ler mula makan asid folik yerk..

cik r33n said...

la hai..yea ke..tu ler tanye cik abg.sorang jer ke? katenye ade dlm kete..heheh..akak tu stess keje tu yg satu bdn sakit tuh..huhuhu

Ada Ayrissa said...

ke berangin sbb ader 'isik' cik reen? :P

Related Posts with Thumbnails