Monday, December 15, 2008

blueberry cake..

morning uols..
lama kan aku tak update.
sbbnye cuti lama.. aku kan rajin update blog kat opis jer.kat umah mcm tak feel jer..hehe..dgn erti atau lain kasik chance kat laki tercenta update blog die.
dan sbb lain adalah aku MALAS.
haaaaaaaaa...tu yg plg tepat dan betul kannnn..heh.
yee..sy tau sy mmg pemalas.tp ku gagahi jua..POYOS!


rabu minggu lps..ade adik2 dtg umah aku (subj to jiran laki ku dulu.kalo slh sila betulkan)
tujuan asal nk tgk gmbr kawin aku disamping berkenal2an.sementelah aku ni agak anti sosial dan kurang kawan kan.. hahah..

such a nice girls.. tp aku tak amik gmbr dorang sbb akak kan pemalu..hekhekhek..
tak pe ar..lenkali bley ape...

lovely cake from them


thanx noni, ati & kawan.. (sori tak hengat ler nama die..huhuh..)
p/s : to noni & ati,
akak tau noni bc blog akak nih.
so pasal abg ngkorang janji nk kasik sket kek tu..tunggu ler bile taunnye yea..heheh..
erkh..adakah aku comeyyy???muahahahaha...

5 comments:

bendul said...

waaaa... blueberry cake... best nyaaa...

atty's said...

dapnya..kek tu..

cik r33n said...

tedap woooooooooo....serius...sila terliur..sila terliur...heheheh...

Ada Ayrissa said...

comey lotey... :P

syareena said...

kek tu comey la...
salam kenal. adios

Related Posts with Thumbnails