Monday, December 1, 2008

corat coret

aku br kawin sebulan. blom basi lagi tau cter kawin aku nih. semuanya masih wangiiiiiiiii lagi.. huahahaha..nasib ler statement tak bley blah aku nih.jgn bunuh diri atas dasar kegelian okeyy...hikS! sementara tgh hangat ni kannn...nnti dah beku, nan ado aku nk lyn dah.heh!

saje jer nk share ngan korang hasilan yg aku rembat dr fs & fotopages mereka. asal aku nmpk jer muka aku ke muka laki aku ke, aku pun mula la serangan 'save picture as'. hahah.. kepada si pengambil gambr dan tuan punye kamera tengkiu ek sbb merakam gmbr ku yg tak seberape fotogenik ni.huhu..

anak sedara aku yg pakai baju ijau tuh


sgt lama okey mereka ini tunggu aku.aku kan permaisuri harusss ler mereka yg menunggu aku biar ler seribu thn lagi.rugi woo balik cpt2 dah byk melabur tuh..ekekeke..


hohohoh..jgn ingat aku kene sound ngan en mizi sbb aku lmbt ek.

ini pengapit tegar aku.aku import dari skudai.berkat jadik pengapit aku kot.bln dpn turn dia plak.
yea! aku tgh dlm keadaan yg sgt tak senonoh!..org nk amik gmbo aku batai mengunyah.mana bley thn beb sotong panjat tu asik panggil2 aku jer.wpun aku malu2 nk mkn.wawawawa..


alololo..lapar eh..
en.mizi's side


pn mek n en wan. ingat tak cter aku g langkawi aku jumpe ngan dorang ni.pastu menggediks bersama2

wani, biha, dd,reen,emy
yg lain dah balik.tukang amik gmbr adalah pn mek.kompom ler dia hangin, dlm gambar yg dipenuhi ngan pompuan2 cun ni, dia tak dek.wakakaka..
hmm.. br ku sedar ramai gak kengkawan aku yg dtg wpun aku ala2 kurang kawan aka anti sosial
eh.ade ler gmbr ko mek!

ada 1 statement utk gambar ni

'dulu kami slalu bertiga'
wawawa...
mek, sila jgn wat statement sedey okeyy...
ade time kite bley ape kuar ber3 lagi! ko jgn wat hal.
geng plg close kat polisas.dah mcm adik bradik.where's dd?
owh dtg time nk abih kenduri sbb final exam.

dah.stakat itu saja jer jajaan ku ini yea.
time kasih sbb abihkan masa anda utk lyn paparan ini.

5 comments:

atty's said...

cantek & vogue.perantin tuh..

cik r33n said...

kihkihkih..tengkui kty.

:: nuur-iskandar :: said...

Nampak Ammy dalam pic tuh..
Cik Reen, macam mana nak contact dia?

cik r33n said...

amy eh?
ym die amy_zarina@yahoo.com
tp dia jrg on9 la kak.
nak no fon die ke?

Ada Ayrissa said...

nak tgk lg gmbo2 lain cik reen..
cantekkkk

Related Posts with Thumbnails