Tuesday, December 16, 2008

hasil dagangan

bila musim menuai tiba, xkan ler aku nk dok diam jer kan tanpa memikirkan ape yg aku perlu beli utk diri aku.hahahah....so ini hasil dagangan minggu lps..

musim menuai? = dpt bonus daa...




harusssss bile membeli kasut, VINCCI jd pilihan.
eh, vincci tgh ade sale tau. kat JJ Bkt Raja byk gak choice.tp tu time aku g ari tu ler.

p/s : angel, chantek tak? hehe...tak chantek ke? ala..jeles ler tuhh.. lalalala...

angel berkongsi obsesi kepada kasut, sandal, selipar, terompah dll yg bjenama Vincci dgn aku..saiz pun sama..agak2 kalo sy boring ke awak boring ke ngan kasut sediada ada, aci tukar ke suke sama suke..muahahaha.....






tak leh ckp ape.aku jue gler perfume.memula dari umah dah kompom nk beli iternity moment.konon nk ler beli perfume yg aku tak pnah beli lg. dah nye euphoria ni gak aku rembat.padahal dah pnah pakai sblm ni. tp yg sblm ni EDT.yg aku beli ni EDP.lasting ler sket bau die. some more aku tak bley thn ngan bau dia yg pd idong aku seksi gilos disamping botol ngan packaging dia kaler PURPLE..hehehe



dah tu jer...aku mc ari ni. so nk tdo... jom tdo uolss...ngeh..ngeh..

5 comments:

neezareef said...

cun nye kasut...almaklum ya i pn hantu kasut..

cik r33n said...

murah jer tu neeza...hehehe...
jom share interest.

aNgeL pUTiH said...

r33n.... huhuhu.. baru arinie gue sempat terjah cni.. lama tak masuk blog daa.. kasut tu cantekk!! :p kat JJ bkt raya byk choice ehh?? harusss angel terjah weekend nie..muahahah

AyangAizul said...

ko dah bonus yek, kitorg bonus mgu depan. aku pun mmg dah plan nak carik kasut neh. tp kaki ku tak seswai la ngan kasut vincci. rugi lor sbb vincci patern cntik n hrga pun tak mahal sgt... kasut2 vincci yg aku beli msti pakai 1-2x jerk, pastu smpan sbb tak serasi la....

cik r33n said...

yang.kitorang dah bonus sblm raya aji ari tu.hekhekhek..sakannn...
tak serasi cmner yang? sakit ke?

Related Posts with Thumbnails