Friday, March 20, 2009

utang tag

nk byr utang tag nih.

1) dari kojah

adik kojah syg, rsnye akak tlh membuat tag itu disini
time kasih yea sbb sudi meng tag diriku ini.
jgn malu2 tag lg.at least ade gak ler bahan nk update.hikS!

2) dari AyangAizul

yang ni blom buat lg. jom lyn.

Wishlist

The rules :
1) Make a list of what u want on your birthday - ade kat bwh tu
2) The list should be 10 numbers - cukup kan 10
3) Post the image of this award to your posting - tak phm ler
4) Give it to 10 frens of yours - tak mo, bley ke?

bday aku xlama lg.5 bln dr bln ni.hahaha..ade ati tak lama lg konon!

1. safe journey to pregnant & deliver
2. nak ada byk duit, smpi tak tau nk wat ape.bley?
3. nk ade umah sndiri.
4. nak suprised party.wah!
5. nak tambah koleksi jam.huhuh.
6. nak ade helper kat umah. apakah itu?yea sy kan tak de masaaaaa nk wat keje umah..hakhakhak..
7. nk g bercuti..pls..pls..
8. nak tukar keta lg mahal..byk ke duit ko??
9. nak ade spa. aku suke jer g ngurut2 nih.syiok!! hah amik ko..
10. nak ade keluarga bahagia ngan ank yg comel n bijak disamping en laki yg cinta pn bini smpi bile2.


hehehehe....
nama pun wishlist kan.bantai aku ler nk bubuh ape pun. tp nmpk sgt ler keduniaan bebenor wishlist aku tu..kehkehkeh..
kalo termakbul alhamdulillah
kalo tak pun tak pe la, sila cuba lagi. wah!gitu!


sgt tak sihat ler. ngan bersinnye, selsema nye. pastu kompom ler sakit pale. tp mengenangkan isnin selasa dpn aku cuti dan bos pun cuti ari ni. yeay! aku gagahi ler jua. lg pun jln kan tak jem time2 cuti sekolah ni. kuar lmbt pun bley smpi awal.

p/s - pssstt...jgn bgtau sesape tau.ni rahasia antara kite jer.
bos skrg sgt tak bley lynnnnn lah...apsal ek? syuhhhh!!!
hikhikhik...

smpi ketemu lg.

1 comment:

alina said...

salam x change link!

Da..

Related Posts with Thumbnails