Tuesday, March 3, 2009

ngomelan pagi

guwe mc semalam
huhu..

sakit pale satu mlm weiiiii...
siap denyut2 lagi..
byg kan ler sepanjang mlm cm tuh.

soh en laki picit. kejap jer la tapi.
mane tak kejap ntah2 dia ingat scene aku mntk picit tu hanyalah dlm mimpi.
wakakaka...opps! salah eh?

so pd pagi yg mulia. en laki anto g klinik. cek BP.ok. (huh! ingat doc tu nk ckp ade BP prob). tak de la plak.eiii.. ape kene aku ni?. doc tu bg Dhamol 2 papan.pastu mc.
hmm...membuta jer la keje.


eh! ank betung smlm last episod eh? sbb arini aku nmpk cter julia juli ganti cter tu dlm paper. camtu jer ke ending die? tak careee langsung..


uih! apsal si amir im sori raja lawak tu tak kuar jumaat lps? geram plak aku nengoknye. mng ngan LNJ tu 0.2% jer. sape ler yg setia undi dak ni hah? idok ler bagus aku tgk. conclusionnye,secara peribadi, final ni tak de ler sengit sgt saingannye.cayo ler ckp den!

hahaha...terlebih sudah! stakat tu saje daku merapu dlm keadaan sakit perut melampau ni ek.


p/s: saye sudah di sahkan jawatan setelah tercungap2 menegak keadilan. chewah!!.lamanyeeeeeeeeeee...ok la tuh!alhamdulillah..rezeki bb agaknye.


4 comments:

Ada Ayrissa said...

cik reen,
nk tgk la wajah berseri ibu peknen..
hehehhe...

cik r33n said...

adeh ada..
berseri kah muka ku ini?
mcm tak terurus lg ade ler.ala2 kusam gitu.hikS!

atty's said...

tu ler reen..amir tu tak beh..
dia dpt undi kesian je.tu..

tp kty tak undi sesapa.tak kose..nak undi2 nieh..tgk je..

cik r33n said...

reen pun tak undi sesape kty.hehe
tp sgt tak pueh ati ler pasal amir tuh.huhuh..

Related Posts with Thumbnails