Friday, March 27, 2009

blog

morning uols...

tak de cter pape pun ari ni.
pagi ni ade mesyuarat agung badan islam
ptg ade majlis pengurusan pangsapuri terbaik
so..1 ari sgt la lalala..

hah..rentetan tajuk diatas. BLOG

ape yg boleh dibuat ngan blog?
sape yg bley tulis blog?
apa isi kandungan yg ada dlm blog?
perluke nk cover2 baik bile ko berblogging?

jawapannya???

SUKATI KORANG LA NAK WAT APE PUN NGAN BLOG KORANG!

kalo aku, blog tu sukati aku ler nk tempek gambar ke, upload MV ke, nk wat tag ke, nk cter pasal laki aku ke, aku ngumpat opismate aku yg mengong ke, nk bgtau bos aku tak best ke, nk merendah2kan martabat HR opis aku ni ke, nk bgtau aku sakit ke, nk ckp aku benci ko ke, nk wat org sakit ati ke..

sbb ni blog aku.. terang2 kat banner blog aku tu tulis, BLOG CIK R33n - Tempat aku perasan dan Berperasaan.

so..ada masalah ke ngan sumer kandungan isi blog aku tu?
kalo ade tulisan aku yg wat ko terasa
sila ler kaji balik apsal nk terasa
sesungguhnya ape yg jd dlm seharian idup aku sukatiler kalo aku nk jadikan itu topik blog ke tak.

dan sesunggunnya juga aku tak pedulik ler korang nk up topik ape kat blog korang.
aktiviti ko main ngan bofren ko ke,
gmbr porno sehari bersama kekasihku di atas gunung ke
bibik ku di kebas orang ke
mata ku dan matamu tak sama besar kerna sesungguhnya mata aku lg cantik ke
apak ko kawin lain ke
ank tiri pakcik kat ujung tmn tu kene tangkap basah ke

I TAK KISAH OK!

hmm.. teringat plak warn green apple kat blog dia.
kak DI, curik jap ek..

This is my blog.
If you don't like the contents,
kindly leave this page coz I do not welcome any immature comments.
Have a nice day

thanx kak Di.

tak suka jadi hipokrit dan tak suka org hipokrit.
terasa?
nyampah ngan aku?

tak pe la.. aku redho.. hahaha...!

1 jer aku ingat kan,
kerana mulut badan binasa
jgn jd katak bwh tempurung (dok ler atas tempurung, vouge sikit, sumer org nmpk, ko dok bwh tu apahal? oooooooo..malu ngan org ek, takut org ngorat ko yea?)


ok..ok..sy ingin melupakan segalanye sbb sy taknak bermentaliti kelas ketiga.

sekian, terima kasih.

6 comments:

syanis said...

adeh... cik r33n... katak itu malu kot nak dok ateh tempurung..... huhuhu

alina said...

cik reen...rilex! dah nak hujung bulan nih..jgn emo kita pikir x lama lagi kita nk dapat gaji.

cik r33n said...

syanis,
ekeke..yea la tuh.malu..

alina,
kite dah dpt gaji..yeay..yeay..

atty's said...

ye betui tu reen..blog kita sukati kita lor..kan..

benci ngn org hipokrit

♥chentaMAYA™ said...

s0k0ng2!
bl0g sndri punya pasal la kan nak watpe!
hahah!~

cik r33n said...

kty & chentaMaya

kan..kan..btul ler ape kite ckp kan?

kty, awat blog kty sgt pyh nye nk view,slalu terminate page gitu..gler byk entry ttinggal.

Related Posts with Thumbnails