Thursday, October 16, 2008

tag

kene tag ngan mama Ayrissa
time to revealed again

Starting time : 11.50am, 16th Oct 08

Name : Adzreen a.k.a cik r33n


Sisters : tak de adik pompuan, tak de akak

Brothers : 2 lil' bro

Shoe size : 5 (saiz cindarella yea.. bla raya ke sale ke meroyan thp gler cari saiz kasut tak de bla pantern dah masyukk..)

Where do you live : Shah Alam, Selangor

Have you ever been on a plane : penah

Swam in the ocean : adeh! i fault ler part2 berenang nih.

Fallen asleep at school : tak penah wooo... aku dulu kat sekolah baik sket dr skrg.hahah

Broken someone’s heart : ade ke? ade kot. mntk maaf dari ujung rambut smpi ujung kaki eh

Fell off your chair : tak pnah jugak (see... baik kan. duduk pun sopan jer... sila jgn muntah yea.. hikS!)

Sat by the phone all night waiting for someone to call : dulu la. masa br2 nk bercinta2. skrg aku dah sedar. dekatilah org yg mencintai aku sepenuh hati bkn nye aku yg terhegeh2 kat org. pengalaman mematangkan aku.chewaahh..! tetiba poyo!

Saved e-mails : dari org yg penting jer

What is your room like : bilik org bujang yg penuh semak dan sampah. what u xpect? yea mmg aku pemalas.

What’s right beside you: Printer + scanner

What is the last thing you ate : br pas mkn tosei tp tak abih. kak eles pau duit Pak Ya.. haha

Ever had…Chicken pox : xpnah kot..mak aku tak pnah cter pun.

Sore throat : jarang sgt tp sekali kene tobat toma'ninah aku

Stitches : tak pnah

Broken nose : tak..

Do you Believe in love at first sight : caye tp kengkadang xcaye (aku kan sengal, pendirian x tetap, jiwa rapuh..hahah)

Like picnics : biase jer

Who was/were…The last person you danced with : hmm...

Last made you smile : insiden pak ya kene pau tu la kot.

You last yelled at : ade ke???????? whohaaa..

Today did you…Talk to someone you like : yup

Kissed anyone : huhu.. mesti laaa... aku kan gatal!

Get sick : sakit perut gler nih!

Talk to an ex : TAK DE MAKNENYE!!!

Miss someone : Yeszaaaa...

Who do you really hate: tak baik benci2 nih woooooooo..hahah..tetiba

Do you like your hand-writing : ntah.kengkadang suka kengakdang tak.(sekali lagi aku kan tak tetap pendirian)

Are your toe nails painted : xcun. kalo cun aku tepek dah

Whose bed other than yours would you rather sleep in : memane jer aku leh membuta janji bersih. tp kalo selesa berejam2 ler aku membuta.huhu

What color shirt are you wearing now : baju batik korporat opis aku. kaler biru

Are you a friendly person : aku ala2 anti sosial. org lain tgk aku tak tau ler.

Do you have any pets : ade kucing ngan arnab tp mak aku punye. bley ke kate aku punye gak? tak bley kot sbb aku nk bg mkn dorang pun aku mls!

Do you sleep with the TV on : tak pnh

What are you doing right now : adeh! ade org ngorat i ler.. dah tentu ler jawab tag ni syg..

Can you handle the truth : insya Allah

Are you closer to your mother or father : biase2 jer kot.

Do you eat healthy : Kadang2...

Do you still have pictures of you & your ex : dah ke tong sampah pegi nyee..

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to : sesape jer, jgn biar aku sorang.kang aku mengarut lebih

Are you loud or quiet most of the time : quiet...

Are you confident : sometimes...



sekian terima kasih.


5 comments:

aNgeL pUTiH said...
This comment has been removed by the author.
aNgeL pUTiH said...

posto..posto.. cuma nak bgtau, angel dh send alamat.. hehehe

cik r33n said...

thanx angel

Ada Ayrissa said...

tq yer cik reen..?
hehehhe..len kali kiter tag awk lg :P

cik r33n said...

mama ayrissa,
cik r33n suke jer jwb2 tag nih.hehe

Related Posts with Thumbnails