Friday, October 17, 2008

kucing

semalam aku langgar kucing.aku tak tau ler ape ke sengal kucing tu tak beralih2 dr keta aku time aku start enjin keta.ke aku yg sengal? tp mmg aku sengal pun. aku reverse, skali dgr jeritan batinku. adehhhhh!!! trus pale otak jem tak tau nk wat pe. 8sec gak ler br aku gerak ke dpn blk. aku trun nk tgk kucing tu.dah tak de dah.aku tanye ade mamat yg tgk kejadian tersebut, mat tu kate dah larik dah die.
1 mlm asik teringat2 wooo sore gerangan kucing yg mane kah itu dan smpi skrg ni pun aku dok terdgr2 lagi sore kucing tuh.
serius! aku rs bersalah gler.ape ler jadi kat kucing tu.ok ke?

3 comments:

Ada Ayrissa said...

erm...insyaAllah...kucing tuh selamat...huhu.siannnyerrr..

biEha said...

ala.....kucing tu idup dan selamat ler tu ngah..
klu tak, camne dia leh lari menyelamatkan diri...
usah gusar...usah rasa bersalah...

cik r33n said...

'jeritan batinku' tu yg tak tahan tuh..

Related Posts with Thumbnails