Wednesday, July 22, 2009

kaki oh kaki

hollaa..!

kaki aku sdg membengkak dgn pesat dan jayanya.bila berdiri lama sket mula ler kemain bengkak.kalo mengukur jln kat shopping complex ape tah lg kan.selalu jer aku kene bengkak kaki tp bila tetiap mlm urut nmpk gak ler surut nye. tp seminggu ni urut pon tak jln, ko urut ler pakai minyak ape pon, minyak panas, minyak kelapa dara, bio oil (wakakaka..bantai haje) tatap gak begitu keadaannya.aku tgk pon cam scary.org lain ape tah lg kan.siap kutuk2 bgai..aku redho oh!

dan spt biase bila mengadu domba pada en laki, ayatnye ttp begini 'sbar la yang, tak lama jer lg, nnti sumer ok' huhuhu..amin... bkn ape ols, bengkak itu mmbuatkn kaki ini sakit dan mbataskn pergerakan specially time nk wat keje umah. bila dh xlrt rumah lak ala2 rumah bawang merah yg suka majal bawang putih, mula ler aku nk mmbebel kan.hahahah..yg tukang dgr harus bengang.ekekee..

tp sekali lg aku jua redho pada keadaan itu.mungkin itu 'bahagian' aku. org len punye 'bahagian' lain lak kan.

nk tgk kaki aku yg jd bhn kutukan itu?
gmbr ini jua utk tatapan akak opismate kesayangan sy, kak eles :-)
rentetan dia mcr kemane sy mhilang ari khamis br ni.mak mc nok,x ilang pon.hikhikhik..





till then ya!



8 comments:

biEha said...

bengkak nyer kaki ko ngah....sabar ea ngah (bak kate incik mizi), ko tak ya la wat keje2 umah tu, biar mizi wat..huhuu....banyakkan rehat...

r33n said...

kalo ler dia membaca dan mempraktikkan kate2 ko tu chik..alangkah sorgaaaaaaaaaaa....

sakura said...

mucuk la kaki akak ni..hehehe..siannye,dah bulat xmacam kaki rupe bengkaknye..betul ckp abg mizi tu kak..saba eh..kalu abg buli report je..biar atie belasah die...huahuahua...

r33n said...

uih.adalah dimaklumkan bahawa saya tidak mempunyai masalah bau kaki yea.hakhak..

brani ke atie nk blasah itu abg?

PuteriSatu said...

orang kata...klu dekat nak due... kalau bengkak kaki tu surut then dia bengkak balik...pas tu confirm bersalin...hahah itu kata orang tua2 la...wallahualam...

neezareef said...

aah la reen..gambo membuktikan kaki reen bengkak btl tuh..

r33n said...

puteriSatu,
ade gak dgr org ckp cam tuh.huhuh..redho jer la..tp mmg nk dkt time dah pon.hhehe..

neezareef,
bengkak kan.sndri tgk pon takut.kasut ngan sandal pon byk ler tak muatnye .hohoh..

joe said...

ni kaki gajah ker kaki orang ni..he..he..biase la tu...

Related Posts with Thumbnails