Monday, July 6, 2009

set lepas bersalin

nk tanye la...
pada yg udah berpengalaman atau yg tau ler eh..
skrg kan kat kedai jamu belaka ade jual set lps bersalin tu kan.
mane yg ok ek?
uols dulu pakai ape ek?
dok survey2, top list user adalah ammy 60 day sendayu tinggi ngan leesa formula..ke pakai tradisional saje?
masih survey2..mohon komen yea..

p/s : suda mula bertemujanji ngan gyne di KPJ Shah Alam 2 minggu sekali. berat baby sehingga khamis lps hanya 2.1 kg.mcm ringan jer..hmm...



10 comments:

@}--niEra-- said...

yg leesa formula tu agak femes la kak...tmbah2 barut dia..kedai jamu pun syorkan yg tu

r33n said...

niera,
yea ke dik.hmm...harga pon agak murah sikit ler dr sendayu tinggi tuh.thanx dear.

syanis said...

herm... ain dulu guna... jamu tradisional.... tapi kengkawan kata leesa formula tu bagus

AyangAizul said...

aku guna yg tradisional jerk... mak mertua sepupu aku yg wat. murah je lak tu. tak smpai beratus pun. pastu bengkung pun pkai mak aku nyer dulu jer... air mandi segala pun mak aku wat sndiri jer...

~mama aiman~ said...

reen, aku dulu pun guna leesa formula xpanas.. tapi ko tak payah la beli set..rugi.. ko beli yg perlu je..ko ambik tablet haruan n tablet haruan pun da cukup..tungku dia tak payah beli, xok pun..lambat panas, lg better tungku batu sungai..
lg better tunggu deliver dulu, pastu baru suruh cik abang belikan sebabnya takut c-ser byk benda xleh guna..

bila due ni?

~mama aiman~ said...

typing error >> tablet haruan dan tablet perawan

atty's said...

kty dulu guna mustika ratu.lepas nona roguy ke.

r33n said...

syanis,
syok gak ek jamu tradisional tp bley ke nk telah tu?huhu

AyangAizul,
bahagia sungguh idop dikelilingi ngan kemudahan spt yg ko kecapi yang.blanje pon dpt save.weh, pakai bengkung mak ko? gler kentang punye turun temurun,respect ah.

mama Aiman,
bley ek beli asing? tablet tu kalo mkn 2 tu jer dah ok ke? tungku tak ok eh? bengkung caner?
uih! byk lak aku tanye nih?ekeke..sila ler bantu teman mu ini.
due bln dpn doc klinik ckp 25hb, doc spital kate 15hb.mari kite lihat siape yg kene..hahah

kty,
kty, ape pandangan akak utk 2-2 produk tuh?

neezareef said...

anak 1st sy pkai amway..
2nd sy pkai mak bidan punye set..dua2 pn ok je
nk senang amway tu la semer tablet..complete ngn myk bengkung semua

liwaniel said...

masak lepas bersalin kan irfan wanie pakai amway...untuk second baby ni tak tau lagi nak pakai ape

Related Posts with Thumbnails