Sunday, July 19, 2009

34 weeks

hai ols.
lama xjumpe (pnh jumpe kah? haha, lama tak update blog, lama xon ym
sumer sbb kes2 melibatkn kerajaan negeri.malas nk cter apetah lg amik tau secara melampau2.
anyway bley jer on9 kat umah, updated blog segala bagai kat umah.tpkan cam syok jer gune kat opis punye.Yes! im a sucker 4 office line.cam heaven gitu.wah! tak bley blah!

hmm... suda 34 minggu ini ank aku angkut kesana kemari.
smlm check up lg, sumer nye cam biase, ok saje.harapnye akan ok smpi bila2. nak2 plak spesis aku yg takut okey! nk mkn ubat. bb punye berat suda naik 2.6kg.wuuhuu.. aku jgn tanye la kan.semakin berat bagai juara.


dah 3 kali start visit SMC
ini kad appt sy
wah poyo2 jer tunjuk kat appt kan.mcm ler aku sorang jer yg ade.
wat to do,mak xcited dlm nervous okey!


smlm g SMC, doc suda bg ini carta.
maka..kira reen, kira..
aku takut aku jer yg kelupaan
almaklumler spesis ilang ingatan gak aku ni kenkadang
(kenkadang ke selalu ek?)

k.till then.aku nk jenjln ke blog korang plak.sori yea kalo kenkadang tak tinggal komen.tp aku mmg slalu jer ke blog korang tau.



3 comments:

atty's said...

jap je..dah 34 weeks..huhuhh.tak sabau dah nak tgk baby nie

sakura said...

upload gambo akak la..yg dah usung baby 34mggu tu..hehehe

neezareef said...

anak 1st ade kira yg no. 2 tade..kdg2 mmg telupa janji baby aktif ok lar..alhamdulillah

Related Posts with Thumbnails