Saturday, August 1, 2009

days to go..

wuwuwuwwuu...
cuba tgk ticker pregnant kat kanan uols tu,
24 days to go
just 24 days yea,mungkin xsmpi, kalo lebih pon seminggu jer.

td g chechup, doc kate baby dh leh kuar anytime start dr next week.so siap2kan brg sumer termasuk mental dan fizikal.huhuhu..cuak ler plak!

dan nmpk gaya yg kompomnya pas deliver kene berusaha keras menurunkn berat bdn apb doc bgtau aku gain a weight lebih byk dr yg sepatutnya.aiyoh!
harus gigih nih.

p/s: masa scan td baby tlh menguap.sungguh sgt chumil pemandangan itu.hikS!

till then.


4 comments:

atty's said...

tak sabau nak tgk baby reen ..

r33n said...

heheh..nnti kite upload bila sumernye dah selamat yea kty.

biEha said...

apsal aku lak tetibe nak terharu bile ko cakap tgk baby nguap...huhuu...sungguh auntie chik baby ni ngengada sekarang...huhuhu..

r33n said...

bieha,
tu adalah permulaan hubungan baby & auntie chiknye.heheh

Related Posts with Thumbnails