Wednesday, November 19, 2008

hujan

hujan itu rahmat.

betul la tu tp kan aku kan suke jer nk membebel itula, inila..

bila ari ujan, mesti blk kang jln jem.
trafic light kat pintu blakang uitm tu dah btulkan ke blom.
bahaya woooo..silap2 bley xcident.
yea la sumer org kan berlomba-lomba nk smpi umah cpt.

bila dah ujan cmner nk g pasar mlm beli barang nk masak. (alasan ke ape ni??)
hah? ape dia bang, tak clear arr, ckp terang sket..TAK YAH MASAK EK?? APE MKN KAT LUAR?ekekekeke..

bila ujan rs mcm smpi2 jer umah nk membuta, bley tak? serius sgt penat ari ni.

dah itu saje bebelan utk ptg ujan yg rahmat ini.

2 comments:

atty's said...

kt tmpt kty tgh ujan lebat..along tak dpt nak balik nieh..nak g sopink barang dapur ne

cik r33n said...

hahaha..kty.penyudahnye kite pun tak g pasar malam yg konon nk beli ikan tuh..hikS!

Related Posts with Thumbnails