Friday, August 7, 2009

contractions?

hi ols..

still counting days..

nk tanye ler caner ek rupenye rase contraction tu?
2-3 ari ni rs cam sgt tidak selesa, ngan kaki bengkak (jgn kate ler kan),nk berjln pon tak brape nk larat, i punye teteks belah kanan sgt sakit cam nk period tu, pastu sesekali perut merasa amat keras.

uols yg berpengalaman sudi2 kan ler memberi komen yea.sgt ku hargai.

till then.







6 comments:

QIQA said...

econtractions tu..dia rasa cam sakit perut..perut jadi mengeras..tegang..sakit tu lain macam aje..dia datang 2jam sekali..dalam masa 2-3minit dah hilang pastu 2jam lagi skit lagi...kemudian..1jam sekali..peh tu..20minit sekali..peh tu 10minit sekali..haa kalau dah terlalu kerap..sakitnya tanda nk bersalin dah tu..kalau dah sakit 20minit sekali tu elok laa g hospital walaupun tak de kluar apa2 tanda..(semoga selamat melahirkan baby tomei...)take care

MY HEART said...

Rasa cam senggugut.. awal2 senggugut.. perut menegang... sakit kat bahagian ari2...

take care sis... kuatkan semangat ek!

biEha said...

ngah..aku lak yang risau...camne ko rasa tu, aku tak penh rasa..sungguh merisaukan...aku doakan ko dan baby selamat...aminnn...
love u!!!

aNgeL pUTiH said...

dh bersalin ke blom ekk?? congrats to reen.. moga selamat semuanya.. :)

Beautiful Disaster said...

dah bsalin ker? lame xupdet blog ni...heheh.

bendul said...

buleh ker aku komen..?
isskk..

Related Posts with Thumbnails