Tuesday, August 4, 2009

H1N1?

H1N1?

pagi ni aku smpi opis, telah kecoh menularnye wabak ni kat opis aku.
act opis aku ni ade 2 blok.1 blok mmg opis aku fully guna la tp yg 1 blok lg, ground floor disewakan kepada 1 kolej ini.menularnye wabak ini adalah daripada kolej itu, INTERNATIONAL katenye kan, student pon,sgt ler asing di pandangan mate.setakat pagi td 3 org suspek, td plak ade yg bgtau udah 11 suspek. tp yg tak bley blah, admin mereka selambe jer keje, makne katenye tak tutup pon kolej mereka.dan mereka bekerja menggunakan mask.bley ek camtu? waima mereka tidak memaklumkan secara rasmi kepada building owner.hmm.. cam pelik ek?.

apsal aku kecoh sgt?

sbb aku dok 1 blok ngan kolej tu.gler ko tak kecoh, paper arini jer, ade 1 pompuan br bersalin 2 minggu mati sbb penyakit tu.

till then

2 comments:

biEha said...

better ko tak yah gi keje...bahaya ler ngah...amik mc ke, hape ke.....nak2 ko kan da nak bersalin..ko ada alasan yang kukuh nak cuti..

r33n said...

kalo aku amik mc, agak2 klinik nk bg ke ek? ingat nk coti tp ntah ler....

Related Posts with Thumbnails