Monday, September 21, 2009

selamat hari raya..!

hai ulos..

selamat ari raya, maaf zahir batin yea
utk sumer slh silap sepanjang berblog ni.i kan tak leh cover sket kalo nk mencapui kan mulutkan.hhehehe..ari tu mengandung kurang ler sket, terpelihara gitu.pas beranak ni idok ler tahu untung nasib kan.. pape pon mintak maaf dari ujung rambut smpi ujung kuku kaki yea.sy akan berusaha utk memperbaiki diri (katenyerrrrr...)

anyway wpon berita ada lah basi tahap tapai bantat lg bentan tp tatap gak nk bgtau yg aku tlh pon menjadi MUMMY kepada AYRA ALYSSA pada 27 Ogos 2009 jam 10.40 pg kat KPJ Selangor berat waktu dilahirkan 3.6kg.

nk tgk gmbr? jengah la dulu blog en laki utk lps2 teringin pd yg nk tgk la.

gmbr br? nnti aku naik keje aku upload.hehehe..kemalasan thp piang sehhhhh..ditambah ngan berpantang kat umah mak aku yg tiada bekalan internet, ngan kabel tinggal kat opis, tu sumer ler menambah kemalasan utk updated wpon sememangnye aku mmg malas thp lipas..hikS!

thn ni 1st time beraya di rumah mertua ditambah ngan ade nye baby dan dlm keadaan blom sebulan pon berpantang, harus ler dok jer kat umah ngan tshirt beserta kain batik, ngan rambut ikat tinggi nya.mkn jgn ckp ler kan.lemang? kuah kacang? ketupat daun panas. jgn ler gatal nk terliur nk mkn kiah oii!!

ari raya pertama ampon ler gak pagi tu berbaju kurung yg dibeli dgn penuh hazabnya sehari sebelum raya sbb tak de saizzzzz! baju muat part peha fault! bersyukur ler gak dr xde langsung kan wpon baju tu agak besar.

yg plg best adalah cik lisa (ank saya) yg kejenya mnm susu, tdo, kencing, berak,nangis sket2, menjadi tatapan umum kepada yg dtg braya dan yg plg penting pengumpul duit rya terbyk dlm rumah ni..huhu.. syok la haii jd baby..

pengalaman bersalin?

hmm..nnti2 la aku kongsi cter, tgh malas (malas lagi!)
tp sesungguhnye bersyukur sgt sbb segalanye dipermudahkan wpon spt cukup ler ini saje anak aku, takmo dah tambah.hahaha..biase la, org pas branak mmg suke ckp cam tu.kannnnnnn...hehhe..

till then..


5 comments:

♥chentaMAYA™ said...

camat arie raye cik reen~

r33n said...

chentaMAYA,
camat ari raya gak utk die..
mntk duit raya sket.heheh..

atty's said...

selamat hari raya reen..congrats dapat ciklisa..

kojah said...

samat ari raya kakkk =)

Ada Ayrissa said...

congrats cik reen...
beso gak bb ek?
cptlah upload gmbo...

Related Posts with Thumbnails