Wednesday, June 24, 2009

mampu atau tidak

mcm nk puase di bulan2 rejab ni.
tp mampu kah aku dlm keadaan yg tak leh tak cukup makan ngan air ni?
mampukah??
huhuhu...



7 comments:

~mama aiman~ said...

cuba dulu, pesan awal2 kat baby mama nak pose, mesti dia faham n dia xkan byk hal..maz pose ritu waktu ngandungkan aiman 9bulan...tp tak rasa letey pun..tinggal 1 hari je sbb Dr. suruh buka pose sebab nak kena telan air gula.. aiman lahir raya ke10..

r33n said...

mama aiman,
yea ke? hmm..bley try nih.
thanx 4 sharing yea.
semangat..semangat..

hOtMaMa said...

yakin boleh uols.. agak2 dah tak larat sangat tu berbuka je la... setidak2nyer dah cuba kan... aiyoo.. bkn main lg nak bg nasihat kat org kannnn..hehehe

r33n said...

hot mama,
hahaha..ok ler tuh kak.mane ler tau akak pun terjebak sama nk berpuase.bley akak up ape lauk akan masak.wuwuwuwu..

syanis said...

herm idea yg sama nak bg,... try ckp kat baby yang reen nak posa... ckp baby bebaik ja tau kat dlm... insyaallah... baby ok ja

mRs.jUkoGYu said...

slamat berpose..hehehe...
saye pon nk pose gak la... ;p

r33n said...

syanis,
thanx yea atas idea itu.
insyaAlllah.hrp sumer ok.Aminn..

mrs jukogyu,
mari2 kite pose ramai2.

Related Posts with Thumbnails