Tuesday, June 30, 2009

durian

hi ols..
mood bloging aku ntah ilang mane ntah.
sikit2 dulu la eh, cari ilham.katenye...hehe

pagi ni aku g keje. dr dgr radio ERA aku tukar channel ke HOTFM dgn secara tetiba.
topik ari ni kehadiran org baru (lebih kurang ler) rentetan dari Leya hotfm tu dah bersalin twin jumaat lps.

ntah caner ade 1 caller ni cter, wife die lg 2 minggu nk deliver, tp da day b4 tu mkn durian,pg sblm nk cek up tu mkn mcD teringin punye pasal.smpi turn cek up doc kate darah tinggi so trus kene besalin ari tu gak. tp sblm tu, itu caller ade kate, tu ler org tua2 dah kate time mengandung jgn mkn durian tp nk jugak mkn, dh tu plak mkn lg mcD kan tak pasal darah tinggi!

aku cam..erkh? yea ke org mengandung tak leh mkn durian? dan dituruti ngan mkn mcD tu?

ape kate uols ek?

p/s : sape plak yg nk ngabihkan durian yg lg 5 biji ngan 2 plastik rambutan kat dapur tu? hohohoho..



3 comments:

Ada Ayrissa said...

ikutkan org tuo cam gitulah...xleh mkn byk sbb panas...
seulas rasa x apa ..hehehhe...

tp ikut ckp doc x tau plak...x penah tanya :D

AyangAizul said...

yg aku tau mmg org tua tak bg mkn durian bebyk sbb durian tu kan ke panas. ada kes leh gugur tau baby... so... berigt2 la yerk nak mkn durian tu cik reen oooiii...

tp aku pedulik apa kan psl durian ni sbb aku mmg tak mkn durian... rambutan xder apa2 pntang kan...????

r33n said...

Ada Ayrissa,
ooo..seulas rase bley ek? tp udah mkn 5 ulas caner? hehehe..
xpe nnti kite tanye kan doc visit akan dtg nih.

AyangAizul,
uih.xmkn durian ek ko?rugi oohhh..heheh..tp aku pon bkn gemar sgt pon tp kalo org tanye mkn durian, aku ckp ler oh, makannnnn..hehe..
rambutan ek? nnti aku tanye doc gak ek.khas utk ko.hehe..

Related Posts with Thumbnails