Thursday, June 18, 2009

kelakar + bengong

tgh gelak smpi pening!

nape?

cter bengong di ptg ari.

bos aku minit proposal 1 company ni soh dtg wat discussion pasal dia nk jadi ejen pengurusan ler kekdahnye.

aku pun kol ler no yg ade kat letterhead org tu nk berckp ler ngan pengarah urusannye.

memula kol.staf dia kate dia takde, tak masuk opis katenye.aku mntk no lain yg bley get thru bos dia.dpt suda

aku kol jer , tak dan nk dgr bunyi tone, tetiba aku dgr ayat yg seperti ini

kol kejap lagi, bini aku ade kat sebelah

aku diam lagi, kot ler dia ckp ngan org lain ke ape ke kan
tp dia dok ulang lagi

eh, aku kan kate ko kol la kejap lagi, line tak clear, bini aku ade kat sebelah! (ngan nada separuh berbisik + marah)

cipet tul! tak psl lak aku jd bhn nk kene mrh ngan ko kan.tau ler sore aku lemak merdu berkrim,tp takde sama cam gf ko kot...hikS!

heh! tp klakar plak. ko ade pompuan lain ek??? kantoi ngan aku. xsabo nye aku nk tgk ko yg menggelabah takutkan bini ko tuh...!huhuhuh

bile nk kol dia blk ek? ari ni ke esk?

memandangkan aku ade ler kene marah sket2 kononnye cam mengganggu dia ngan bini die kan, bley ke nnti kalo aku kol mamat tu blk, aku ckp kat die, sy reen yea dr p*** nk panggil u dtg discuss pasal proposal yg u anta.n bkn girlfren yg nk kaco kasik line u ngan bini u tak clear tuh yea.

tak caye aku bley wat?
i ok maaa....
nnti aku update story lain.. huahuahua..


8 comments:

syanis said...

hahhahah... gila seh... tau takot... buat jer reen mcm tu ... ain setuju

r33n said...

syanis,
hehe..tu ler..kantoi gitu..

MY HEART said...

Wah reen..

Tak Sabo akak nak tunggu apa kesudahan cerita misteri ini.. huhuhuh....

jus call me ida.. said...

hahahhaahahha... kantooooooiiiiiiiiiii.. ada berani ke cakap macam tu kat pengurus tu..??
gerenti tak mengakunyerrr

r33n said...

my heart,
tu la..tunggu kite kol itu org lagi skali ek..
eh nape tak leh bukak blog akak yea?

jus call me ida,
ckp ttp ckp kak,kite dah biase ngan benda2 ni.hehe.. tp ngaku tak ngaku lantak die ler kan.hikhikhik..

MY HEART said...

Reen,

Akak sekarang ada 2 blog. Satu untuk family (itu akak private) Khas utk kengkawan rapat. If reen nak baca meh sini email.. akak add kan. Lagi satu open air utk suma.. sapa 2 leh baca.. meh arr jengah blog akak meh..
www.avelynstorytelling.blogspot.com

atty's said...

wakakkaka..kantoi..hehehe..tu ar sapa suh buek
kalo dia mare ko laie reen ko ckp..sendiri buek sendiri tanggung..

Ada Ayrissa said...

mmg lawakkk..
bengongg..hahahha
kantoiii sudaaa...

Related Posts with Thumbnails