Thursday, June 4, 2009

kegilaan

hi uols..
tajuk n3 tak bley blah pkey..kegilaan konon!

waktu di opis kegilaan aku adalah minum air masak dlm botol yg bersukatan 1000ml ni sebanyak 2 kali.mesti abiskan sebelum blk umah.
air di supply oleh abg kantin, yg sgt prihatinnn itu..hikS!
(abaikan meja aku yg maha sepah tuh)

kat umah lak menggila mnm air soya.bwh ni gmbr smlm aku beli kat org yg dtg jual kat opis ni.4 kotak RM10 jer.ade lg perisa oren ngan epal tp sgt ler tak beminat.so aku tala sumer soya.kekeke...sedap sbb kurang manish



jeng..jeng..jeng..
perut sape tuh????wawawawa...
besar ek?
tp kan kengkadang aku tgk besar kengkadang tgk lagik kecik.
hehehehe...
yg pasti aku cpt letih ler..
kan kurang darah kekdahnye.
skrg tgh berusaha keras ler menambahkan darah.
mnm susu, mkn ati lembu ke kambing ke, tak skip telan obimin
fuh!


dah tu jer..daa...

p/s : soklan ptk aku ari tu part khusus bapak ler susah.soklan tu yg ssh ke atau aku yg mentol nk jawab?.hukhukhuk...


12 comments:

Beautiful Disaster said...

wah. ni mesti baby keluar putih ni. sbb suke minum soya. reen same dgn sy. pn kurang drh time pregnant. nasib tak ada apape mslh. mkn vitamin byk2 tau.

cik r33n said...

Beautiful Disaster,
sy mkn obimin jer.vitamin lain tak amik.tu pun doc soh mkn.wpun ade culas sket.heheh..hrp xde pape ler sbb mak cter smlm org sblh umah die kene masuk drh masa bersalin.sakit gler katenye.huhuh..

jus call me ida.. said...

selamat bersalin bulan depan.. semoga dipermudahkan olehNya.. kalu ikut nya masa orang posa u sebok makan lerrr....like me last year..hehe

biEha said...

kiutnyer perut ko ngah...

alahai, nk ngandung jugak..uwaaaa....

r33n said...

jus call me ida,
kak, bkn bln dpn tp bln 8.hhehe
tp bln pose ler.jenuh nk ganti pose tu nnti..huhuhuh...

Bieha,
kiut kah? ekekeke..
aku doakan utk ko kasik cpt2

jus call me ida.. said...

oooo... bieha ni adik si reen yerk?? samer2 la kiter bieha.. nak petua?? baca kat blog akak ada terselit..

jus call me ida.. said...

reen-ooo bulan 8 yerk.. terkonpius dgn bini si zahid... bini dia blan 7..nasib aaa nanti merasa nak ganti posa...welcum to the club!

atty's said...

bagus minum air banyak2 ye reen..besau dah peyutnya ..tc..tau

liwaniel said...

rajin minum air soya ye...wanie pun rajin jugak minum air soya time peknen2 ni..hehehe

r33n said...

just call me ida,

hehehe..kite ngan bieha adik bradik lain mak pak kekdahnye.tp tido sebantal, mkn sepinggan,mnm secawan.hohohoh...byk tu nk ganti 30 ari kak..yg biase tinggal seminggu pun ala2 semput jer nk menyetelkan.kehkehkeh..

atty's,
tengkiu kty.makin besar perut makin dkt tarikh,makin takut plak.huhuhuhu...

lilwanie,
kak wanie, kite rs air soya tu ler air plg sedap di alam fana ini. tu yg berkoyan2 mnm.hahaha...

Ada Ayrissa said...

minum soya, org kata kulit anak cantik..ekekekke

♥chentaMAYA™ said...

wahh!
lame xjeng0k cik reen!
hee~
jg pey0t lekl0k!

Related Posts with Thumbnails