Friday, February 6, 2009

friday updating

hi uols,

kembali utk updated.heh!

meh nk senarai sket..

~ sihat alhamdulillah wpun selalunye tak.hiks!

~ xngidam yg bukan2 lg.selamat ler en laki.tp tak ler selamat sgt sbb slalu g tapau mkn pas blk keje kan. nasik goreng tak main k, i want, kfc, mcD.muahahaa!

~ ari2 sengal2 badan.cmner nk wat eh.ade org soh lyn jerrrrrrrr...tp acik tak thn weyyyy...

~ dah 3 ari ni pagi tak muntah bila mandi tp dah tukar timing plak, i muntah mlm u..lotihhhh! (kalo mkn ubat muntah tu perkara biase.wakakaka!)

~ harus kuar opis plg lewat 5.30.kalo tak amik ler ko, segala sakit dtg.tp en laki lately ni asik blk lmbt jer.camno??

~ dah amik dah peksa bodoh tu.soklan amik kat INTAN gak.sbb aku dah mntk dan dpt soklan bocor kan, harus ler aku tak byk bunyik nk memekak.bley? (bkn aku jer yg dpt yea, aku membantu rakan2 yg lain jue, see? aku tak lps diri tauuu..hakhakhak..)

~ kompom ujung bln 5 unit aku kene pindah menara.blok ni dorang nk roboh dah.

~ esk nk blk kg en laki.adeh! time aku tak lrt ni kalo aku semkain anti sosial agak2 dorang tu nnti mengata aku takkkkk??..hohoho

~ bos aku kene transfer 16/2 ni.hmm...sedih gler.bkn sedih sbb dia nk kene transfer tp sedih elaun pembantu khas aku akan ditarik. (melainkan aku ikut bos aku tu transfer sama. hoih! usm tu nk lyn ko ke?tul ler jugak!)

~ dah lama tak dgr cter bha.sejak kawin ni ko senyap jer ek.syok sgt ek jd isteri.hiks!

~ aku lapar..tp td dah mkn sandwich ngan 3 bijik kuih.heh! mkn ke ape nih?

~ sekarang aku teringin baked bean, gara2 tgk n3 Kak Put wat b/fast utk Idris.argh!! teringin..teringin..

dah tu jer wat masa ni yea.nnti i update lagik.
chow..

4 comments:

atty's said...

ade yg sama..
masa preggy kan fir..kty pun sokmo suka makan mcd/kfc..western..gtu.

atty's said...

saat nie kty pun tgh lapo..gak

Puteri Nuur At- Terawis said...

alahai.. kesiannya, bake beans Idris pun ada peminat nih.. ngeh3x

jus call me ida.. said...

semoga sihat2 dan sabar menghadapi dugaan mengandung..banyakkan rehat dan minum susu

Related Posts with Thumbnails