Wednesday, October 28, 2009

saya yang kembali bekerja..

yuhuuuuuuuuuu...

tajuk n3 poyo tak hengat! haha..

gler lama tak update blog. time pantang mmg ler pemalas gler nk update.dgn umah mak aku tak de coverage P1.simpan jer la mimpi nk update blog. tp skrg aku dah kembali utk update sbb dan mula berkerja tp tak tau ler plak tegar ke tak nk update pasni.hikhikhik

aku?

dah mula bekerja.arini ari keempat bekerja. berat bdn turun gak ler.dari last mengandung 82kg skrg 65kg.tp tetap gak sedang berusaha keras utk trn kan smpi 56kg.tp tak leh nk xtream sgt sbb aku bf.nnti susu tak bape nk kuar.tara skrg pon hazab sbb belah kiri xde air sgt.byk bergantung pada belah kanan.tp syukur gak sekali pam yg kanan tu dpt gak ler 2oz. ade sesapa leh share ape lg yg bley bt utk bg air susu melimpah ngan jayanye?

ayra alyssa?

berat masa timbang umo sebulan suda 4.9kg. skrg dan 2 bln tak tau ler bp.mau naik lg tuh.nk dukung pon dah sengal2 tgn. mak aku jaga dia time aku keje.tdo mlm pon ngan mak aku gak sbb mak aku kesian aku laki bini tdo lmbt, esk pagi nk bgn awal g keje.sbb alyssa mlm tdo agak lmbt gak dlm kul 12 lebih br nk tdo.tu pon kalo mood ok.kalo tak ok?huhuhu

org kate ank akan rapat ngan org yg tdo ngan die.tp aku redho jer la sementara dlm proses nk menyesuaikan diri dan sementara alyssa nk besar sket.bknnye jauh sgt pon.aku ngan mak aku dok serumah.wakakaka...padahal.agak2 nk tdo ngan die aku amik jer la kan. lgpon biar ank tdo dan rapat ngan nenek dia, puas lg ati aku drpd ank tdo dan rapat ngan BIBIK.hikS!

alyssa juga dah pandai menyembang ngan caranye sendiri sejak umo kurang dari sebulan.dah pandai tak tentu arah bila dgr enjin keta.perghhhhhhhh! ada harapan kaki melangok ni.perangai sapa la nih! huahuahua.. apa lg eh. tu jer la kot.nnti cter lg ler.baru2 keje ni, kene tunjuk sket rajin bekerja tu.wpon mmg aku rajin.pui!hahaha

k, cukup stakat ini dulu.di bawah ini aku sajikan gmbr yg sedikit untuk tatapan yg mahu melihat sekitar majlis cukur jambul alyssa ari tu. gmbr tanpa capture dan sikit berterabur.yeah!











till then. bye


2 comments:

Ada Ayrissa said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
gerammmm...

r33n said...

hehehe...
nk tunggu adik ayrissa laks.
jaga diri yea ada.

Related Posts with Thumbnails