Wednesday, May 20, 2009

larut ke dlm kamu



saya sgt suka ngan lagu ini.bkn sbb akim nyanyi utk aisyah time AF7 ek.tp sbb sy mmg suke Dewa. giler ah, kalo laki aku nk ltk nama ank die Ahmad Dani plak tetiba.euwww!

*****************************************************

smlm g checkup 6 bln,
result blood test ari tu..
sumer ok
darah type O+
tapi ade anemia
kurang darah merah. bacaan normal 120 tp aku punye 105 sahaje..
huhuhu..gler byk kurang..
rentetan daripada kurang darah merah itu akan menyebabkan cpt letih sbb nisbah darah ngan oksigen 1:4 (eh! tak ingat ler 1:4 ke 4:1).kak ida si pn doctor, sile btul kan ek.

baby dah tak breech lg. yeay!
berat naik giler, last weight ari tu 66kg skrg suda 72kg. Ya Ampun..patut ler tumit haku manjang sakit jer.

agak2 nya baby ape ek? boy ke girl? lalalalala....

gambar scan bb? doc tu print gmbr pale dia sbb nk kira ukuran pusat pale die, bley?dan hasil gmbr adalah bulat seperti bulan sahaja.huhuhu..dah gmbr pale kekdahnye kan.

yes! smlm kene lg 1 jap tetanus 1st dos.
gler sengal dowh! sumer ler tak kene skrg nih!
tp aku pun mangkuk gak, tak sedar diri tu lefthanded, g hulur gak tgn kiri.ape tak hulur tgn kanan.wakakaka...
aku mmg sengal, wat to do. cam tak biase jer.

k la..nnti updated lain.cau cin chow..

2 comments:

atty's said...

baby boy ke girl ? reen nak nyibuk tau..

Ada Ayrissa said...

take care cik reen...

Related Posts with Thumbnails