Monday, April 20, 2009

semalam yg hangat

hai uols..

gler lama ler tak updated.ari2 tgk jer blog korang tu tp sekadar merayap dari 1 blog ke blog yg lain jer la. blog aku sndri aku wat dek jer.cter byk tp tetiba cam tak lalu jer nk menaip. lg pun kalo aku up n3 pun cam tak bape meriah jer sbb gamba nan ado.kabel ilang celah mane ntah.

updated aku?

xde pape selain dari semakin ari semakin tembam tp maintain cantik..bluwekk! hahahaha..
baby dah 21 minggu,scan baru ni still breech.hmm...
boy ke girl? sila jgn tanye lg yea sbb aku pun tak tau.doc tu pun cam wat tak reti jer,ke sbb breech makanye tak nmpk. dan aku pun malas nk tanye, bley?

keje makin byk tp sgt ler malas nk wat. lately ni simpom malas sgt tebal dlm jiwa..heheh.ntah.mayb sbb
byk keje + badan yg semakin berat = aku PEMALAS!!

kelmarin (sabtu) angin rajin aku dtg, aku kerah en. laki g beli barang nk wat puding karamel siap ngan loyang bagai g beli, yakin boleh ni, sampai ler part nk masuk kan loyang dlm steamer, bley plak loyang tu tak lepas masuk dlm steamer.. ape jadi??

HAMPEH!! part atas tu (puding) tumpah dlm steamer, so hasilnye gula melebihi dari puding.wakakakak...sengal ubi gler dol!

moral of da story sila kaji loyang tu bley masuk steamer ke x terlebih dahulu sblm berangan nk wat puding karamel yea.

tp nk wat camner, aku kan suke redah jer kan..hahaha..tp not bad gak rase die (en laki, sila setuju ngan pernyataan ini yea, smlm ckp sedap kan, jgn ari ni ckp lain lak ek!), mak aku ckp 2nd time wat ni kompom jadi, dann semangat itu dtg kembali.hhahha..tp tak tau ler plak bile lg nk wat. 2nd time aku wat nnti aku amik gambo eh.

start esk smpi khamis aku kursus kat de palma ampang. gler malas aku nk g.tp sbnrnye syg nk tinggal laki sbb pepagi tak de org nk gerak aku bgn.waakakaka..

ok, setakat itu dulu. nnti cter lain lak eh.

tajuk tak de kene mengena ngan n3. tp 2-3 ari ni mmg ler panas dan hangat kan..mati ler 24 jam nk aircond jer.

p/s : ade org ckp kalo time peknen suke sgt mkn pedas, nnti ank jahat dlm erti kate lain degil. yeake? ke org yg ckp tu sdg wat lawak dol?
yea, aku mmg selalu kene kencing!..
komen yea uols.. tq.

13 comments:

jus call me ida.. said...

dah 21 minggu dah yer.. jaga diri bebaik.. nain kali telek dulu loyang tu.. excited benor la nak buat puding?? baguih!baguih!

cik r33n said...

wakakaka...mmg xcited gler kak ida.tp bile dah cenggitu ke rupenye cam frust sket ler..kak, mntk resepi agar2 tu bley?

atty's said...

dapat bygkan reen nya puding ..mesti sedap bangat..

jus call me ida.. said...

haahaha.. resepi nyer.. simple jer..
bli pek agar2 kat kedai2 kek.. akak suker p 2ply kat pasar besar klang tu (pi after shopping barang basah kat pasar besar klang)..then campur air..campur susu cair..udah siap!!hehe
(Resepinya nak membuatnya pun akak ikut kat belakang kampit nyer!)hehehe

cik r33n said...

hakhakhak..kty..bygkan sedap ke?hhuhu..bertambah semangat nih..

jus call me ida.. said...

eh..silap.. bukan agar2... pek special tok buat dadih..

cik r33n said...

kak ida,
baca susunan ayat2 akak tu gler ler punye senang nk wat. tp kalo ler tukang yg nk wat ni, slh wat lg, tak tau ler nk kate hape.hahahah..!

jus call me ida.. said...

biasa ler.. orang memasak ni kalu tak menjadi malas dah nak buat lagi! ciann dia.. kempunan plak kang..
datang la umah..nanti akak buatkan!hehe

cik r33n said...

kak ida,
muahahaha....mau tp malu.ekeke..

aNgeL pUTiH said...

puding karamel tu yg coklat2 kuning tu kan?? yg manisssss bangat... btol ke reen?

mAs said...

ngah.... ko buat puding ngah? hehe... nanti aku gi umah ko, ko buat puding ek.. aku nak rasa. mesti sedap kan pompuan mengandung buat puding? huhuhu......

kojah said...

tahniahhh for da new baby =)

cik r33n said...

angel,
haah.yg tu ler. tp tak jadi.ekekek

mek,
ko ckp jer bile nak dtg, nnti aku wat. hahaha..

kojah,
thanx dear, tp baby just otw blom kuar lagi.hikS!

Related Posts with Thumbnails