Tuesday, April 7, 2009

scan

hi uols..
smlm i mc.. tp kene gak dok umah mak aku dari pagi smpi mlm
sbb pas anta laki aku g keje, aku g klinik.
bile aku smpi umah cari kunci umah tak de.
laki aku bantai bwk g keje.huh!
anyway.. tak pe..dok umah mak aku pun tetap gak aku bley mengangkang..hikS!

nk tanye uols ler..

tetiap bln bile aku g checkup kan, mesti doc tu scan bb

persoalannya?..

btul ke ade org ckp scan tetiap bln tak elok?

aci korang komen tak?
tetiba ade risau disitu..

12 comments:

neezareef said...

alhamdulillah..dua2 anak sy pn tp2 kali check up mmg scan..gynae mmg suke scan..sy pn suke je leh tgk bb camne kt dlm...so far elok je tade ape2 effect x baik pn kt diorg

alina said...

cik reen..tadela.lebih baik sebab dia leh detect anything wrong kt bb.ngandung nih tak de try pakai maskara ker? kot2 leh dpt bulu mata cantik.

liwaniel said...

wanie dulu masa pregnent irfan, tiap2 kali check up mmg scan..kalau check up dgn gynae mmg dia scan...rasa nye takde ape2 effect

aNgeL pUTiH said...

hikhik.. so apa gender baby?? susapen..suspenn... =p

cik r33n said...

neezareef,
kite pun mmg suke gak scan.tetiap bln mmg tunggu jer bile nk check up sbb part scan tu cam best jerk.heh..

alina,
tu ler psl tp bile dgr2 ade yg kate tak elok, risau ler jugek.maskara? ade gak ler pakai ari tu, tp time g keje tak ler..leceh.heheh

liwaniel,
insyaallah tak de pape kan..huhu

angle,
suspennnnnnnn..sbb kite pun tak tau..hahaha..tgk ler minggu dpn next visit kot ler nmpk, bley wat teka teki..hikhikhik..

syanis said...

herm..... ain dulu jarang scan..... kat klinik kerjaan kan... mcm dua bulan sekali br scen.. kira bln ni pg x scan bulan dpn baru scan... hah gtu la...

Beautiful Disaster said...

xder lar. mane ade xelok. sbb die xmcm xray. kalo xray mmg xblh at all. tu pndpt jer lar. xtau lar kalo ade yg lebih arif. tp so far xpnh lg dgr org kate xelok scan slalu.

AyangAizul said...

yer ke tak elok...
aku baru tau.. huhuhhu...

selama aku g check up Adeef dulu tiap2 bln mmg scan ler...

cik r33n said...

syanis,
ooo..mcm tu la plak ek? hmm..

Beautiful Disaster,
tu ler pasal. i pun ingat dorang ni samakan scan ngan xray tuh.tu pasal ler ade yg kate tak elok kot.
tp as long as doc kate ok, i blasah jer.

AyangAizul,
hehe..aku pun br tau yang, tu pasal ler aku mntk komen nih.

Ma'am_Chelsea said...

Hye CikReen...

Saye mmg x arif pasal nih... Sowi ek..

Apepun, saye doakan CikReen & baby cihat slalu... :)

Hezrina Rusli said...

cik R33n...
x bahaya la..kita bukn buat x-ray..scan biasa je..jgn risau k..bl nk tayang peyut kat cni??nk nengok...!!

cik PA said...

ko jgn clp cam tu reen..ko tu da la ngandung..huhu..soh la laki ko dtg amik..kang meleleh plak air liur anak ko..

Related Posts with Thumbnails