Thursday, September 11, 2008

11 puasa

kenapa bile bln puase jer jln jem gler baik pegi dan blk keje
aku tau ler aku stok kuar lambat.ahakS!
time bkn bulan puase jem jugak tp tak de ler teruk mcm bln puase ni

ape kemakne kalo bley amik gmbr2 ni sumer?

maknenye heavy traffic flow. dan keta tidak bergerak yea..





muke spudal di pagi ari. boring siol!
ni lagi 1 hal. 5 min tunggu org fix problem kat lane smart tag ni
tak gak dtg2 dahnye sumer dok g lane sblh termasuk ler aku..
adusss...tensi guwe
dan sambung jem lg yer..
waktu sampi opis adalah ...
makanye...
mls aku nk melayan nye...lantak ler nk tindakan tatatertib ke ape!
sekian trime kasih.

2 comments:

en mizi said...

baru je nak citer pasal jam jugak tapi dah citer. okla tu.....

cik r33n said...

sesungguhnya olahan cerita adalah berlainan dear

Related Posts with Thumbnails