Thursday, May 26, 2011

ade sale..

courts mammoth wat sale kat sacc convec

up to 90% discount

yg lagi hebat

katenyeeeeeeee........

ipad dijual ngan harga rm 200

aku tak tau la info ipad tu btol ke tak

ke dorang kencheng haku

atau

kot la ipad china ke hape kan

esk aku g jenguk

ape yg hebat sgt beria2 org convec tu soh aku g


start esk smpi ahad


jam 10 pg smpi malam

updated:  apple ipad wifi 64gb bkn harga dia rm 200 tapi JIMAT rm200 daripada harga asal rm1799. 

p/s : cukup la ipod saje cica..huk3..

till then..

2 comments:

sheila said...

tapi agak2 kalo betul ipad dia jual 200 je ko bli ke???

kalo aku tetap tak beli sbb takut dia jual ipad china

r33n adnan said...

beli jer kak, ltk game byk2 bg ank main, nk lambung2 pon tak de la sakit ati..dr mengganggu enpon mak pak nye..muahahahaha..

Related Posts with Thumbnails