Thursday, July 15, 2010

nom..nom..nom..

smlm bfast nasik lemak - ehsan bos

arini bfast nasik lemak - opismate blanje

dorang ni abih meeting bwk la menda alah ni sekotak dua (read : sila share ngan org lain jugak)

ntah hape kebenda kek tah.

rupe cam tak chantik nyeeeee...rs cam kek coklat, tp topping dia cam crumble lak.

tp sedappp.. sedap means superrr sedap glers, bley? haha


dan ini

cup cake chomel ini, biase saje hanya sbb kaler icing cream tu wat cam argghh..geram sehhhhhhh..


yours truly??....


kene la mkn sbb org dah bg..lalala..

tapi aku suke jer....wpon padah akan melanda jika hal ini berlarutan..

hehehe..

till then.

5 comments:

viruspadu said...

sedapnyaaa :p

dah la lapar ni adehhhh

r33n said...

hehehe..
tp mmg sedap la kak.tak tipu punye..
hik3..

sheila said...

skrg ni org asal nak ckp pasal makan je mesti nom..nom..nom...

sume berjangkit ngan game cafe world kat fb yek heheh

jus call me ida.. said...

A'aaa berjangkit cafe game! Sib baik jangkitan pd i dah habis! Haha

r33n said...

k.sheila : hahaha..penyakit berjangkit.tp hampeh main menatang tu kedai tak besor2 pon, sbn pizza aku asik berkulat jer.kuang3..

k.ida : hehe, me too, berakhir suda..

Related Posts with Thumbnails