Wednesday, July 7, 2010

Facebook

yea...opis org2 lain dah lama start block FB ni kan

opis aku jer br mula kuatkuasa block FB since ptg smlm kot.

so no FB during opis hour. balik umah br leh laju2 pi tgk ape fren update.hahaha..

bosan ler plak bila kene block nih

wpon stakat tgk jer update org len, aku hanya bertindak kaku, chewaah!

tp tu la bila tak de mula ler terasa ada yg kurang.. (ok ok, abaikan, aku dah mula kelaut..ahha..)

block la ict block la..

den tak kesah...

since blogspot masih ade

hahaha..


2 comments:

atty's said...

KALO BLOG KENA BLOK GAK .HAPDET MELALUI EMAIL..

r33n said...

huhuhuhuh...bley ke kty? update kat email pas tu send kat kengkawan yea..hehehe..

Related Posts with Thumbnails