Thursday, May 13, 2010

Perkara itu Terjadi juga

Akhirnya....
Perkara itu terjadi juga...
Wah! apakah??
hhhehe..
kan ari tu aku ade wat entry yg besar kemungkinan aku nk kene tukar bahagian lg kan. so itu ler yg terjadi.huhuhu..patut report duty 3 mei 2010 tp disebabkan 27 april 2010 bersamaan hari yg patut aku g tgk showcase Tok Ti & KD table Platinum kat SACC Convec aku kecacaran air (mode: hampa) cis! maka ari ni baru berkesempatan nk report duty. (berkesempatan katenye)
report duty ler sgt..dah dok umah lama sgt kan harus ler bersemangat yg waja tak waja sgt ler dtg opis. ate...bos tarak.coti g luar negara. senin br hado..
ok..ok..
anyway sy sgt suka keadaan ini. sy sgt suka memulakan keje dihari pertama tanpa bos di dpn mata. sng sket nk concerntrate nk blaja ape patut kat sini.lg alasan..hahaha..
dan adalah dimaklumkan keadaan disini amatla amannnnnnnn..tenanggg.. hening...
dah ler puase lak tu kan.seb bek dah cuti lama, utang2 tdo adalah tercover secara maksima.maka hajat nk menyepikan diri di bilik setor adalah tdk terlintas..wah! br setat keje ade ati nk wat pale ek??? brani ler ko..hahahah...
ade byk hari lg nk tempuh kat sini. semoga sumernye indah2 sahaja perjalanannya. Aminn..
sambutan mother's day?
tak de ler sambut pon selain suami sy tlh menghadiahkan sepersalinan baju yg tlh dibeli menggunakan duit nye beberapa minggu sblm mothers day tetapi beliau tlh claim itu adalah present mother's day. sy redho, hehehe..tq yang!
dan...
kami adik bradik tong2 duit utk beli loket bentuk love batu biru hadiah utk mak terchenta.sbb itu adalah permintaan beliau. kami redho..lagiii..tp sy tlh mntk duit suami sy sket utk kaber tong2 bahagian sy itu..kikikiki...bantu membantu amalan mulia maaa...ahha..
untuk semua mak, ibu, mama, mummy, umi, mom, amma, di dlm dunia ini sy ingin mengucapkan SELAMAT HARI IBU (wpon n3 ini adalah ketinggalan ketapi).
org mc dok umh byk tdo mmg kalo tgk pc akan pening2..hahaha..alasan..
till then.

2 comments:

atty's said...

happy mother day gak utk reen..
keje elok2 ye kt tmpt baru .

r33n said...

thanx kty..akak jg diri yea..

Related Posts with Thumbnails