Thursday, April 7, 2011

My Secretaries Week..

hi ouls..

lama tol tak update blog..wpon dah semakin mudah update blog guna hp tp kalo ko dah malas tu tetap la update kemane hp kemane segala ape pon kemane..

since last week sumer secretary & company secretary dpt invitation ni, memandangkan full sponsored beserta kelulusan pelepasan dr kul 11 smpi kul 5, mmg menolak tuah ler kalo aku tak g :-)

FABULOUS SECRETARIES WEEK LUNCHEON

SHAH ALAM CONVENTION CENTRE

supported by

NORYN AZIZ

hosted by

ZIZAN RL & JULIANA EVANS

Diva LAs Vegas 

ANITA SARAWAK
















tgk jer la yea..mls nk ltk caption.. 

sumer pon biase2 jer..ke sbb bkn peminat setia ke atau sebab free ke aku pon tak tau, hehe..

tp aku suka zizan jd MC compare juliana evans yg baru 10 minit pertama show dah kuar ayat 'kurang ajar', bley? live show kot.. ramai VIP kot...

noryn aziz? suara mmg soprano abih la ckp lu, lagu FAME dai nyanyi tu sgt best

anita sarawak? jgn ckp la kan, umor sket lg nk 60 pon tenaga dia cam hape jer..risau ler jgk tetiba patah pinggang ke, tergeliat kaki ke, pitam ke, tak cukup napas ke kann..leh la i ganti japp..wakakaka..
tapi harapan jer laaa.....sbb dia energetic smpi abih show..wwuwuwu..gler kagum..

kepada semua setiausaha, secretary, personal assistant, steno, pembantu peribadi, setiusaha sulit i ucapkan 

HAPPY SECRETARIES WEEK

till then

5 comments:

atty's said...

beshnya reen dpt tgk show anita sarawak..

sheila said...

ha kan..
kalo tgk anita sarawak perform mmg akak pun slalu cam perghhh..x reti nak ckp camne. akak je yg risau lebih dia tegolek ke hapa..

dhlah pakai kasut tinggi2 je makcik tu

r33n adnan said...

kty : company byr kak, kite blasah jer..hehe..

k.sheila : kannnnnnnn..seriau gler hokey..sesak napas pon ade tgk dia perform tu..huhu

Ada Dalina said...

huhu...selamat2...
jelessssssssssss sbb kat opis gomen xddernya org nk sponsor2.... :((

tgk jerlah org g hotel2 tgk artis ni...huhu! :((

r33n adnan said...

Ada : olololo..sedey nye la haiii..ehhhh..mane tau tetiba next year bos Ada bg tiket tgk show anuar zain..amacam??.. syiokkkkkkk...

Related Posts with Thumbnails