Friday, October 8, 2010

Bye-Bye Makan-Makan..

ohhhh....

rase mcm berat dah naik sket sbb jadual jamuan hari raya dan kenduri kawin adalah sgt padat sepanjang 2 minggu terakhir syawa..ok..ok..cuba utk slhkan org wat open house, open opis dan kenduri kawin.padahal pantang ajk terjah, segala mknan nk mkn, kuih kasui pon rasa sgt sedap pada waktu tu..ok, pertambahan ayat adalah melampau.. :p

maka disebabkan syawal pon bakal melabuhkan tirai.tak de la org nk buat open house lagi kan? tp kalo ade org nk wat house warming caner? atau tetiba ahad ni nk g wetworld memandangkan en somi tak diadvice utk g kursus, dan akan menyebabkan mkn melampau akibat kelaparan apabila berendam dlm air?..hahaha..gler bongok ayat..

oleh yang demikian...

REEN, BAWAK-BAWAK LA SEDAR DIRI BANYAKKKKK SKET...

huhuuhuhu...siannnnn..

p/s : mlm td aku mimpi kawan aku nama DIDI nak bunuh aku pakai gunting, tp sbb dia kene rasuk secara tiba2, pastu trus gaduh besar smpi putus kawan..motip nk bunuh aku???ntah pape...heheh

p/s 2: double triple happy  coz my bff aka pengapit tegar saya suda pregnant setelah berusaha keras beberapa thn ni..well done uolss..jaga diri bebaik k..pls update me always...hhaha..

okeh masa dah time nk g Belanga, The Gardens nk jumpe nasik lemak ayam goreng rempah atau mungkin nasik kerabu, tak pon nasik dagang ikan tongkol pon sodap gak kan..

hoiiiiiiiiiiiiii...hentiknnn...hahaha..


till then.




2 comments:

Ma Baby Boo said...

insyaAllah akan ku jaga diri n bby bebaik....
yang ko mimpi tu, didi pengapit aku ke? apsal pengapit aku nk tikam pengantin yang aku apit gune gunting...ke da masa dia nk tawen? hu hu hu

r33n adnan said...

wakakakaka....si didi tu la chik..aku pon tak pasti ler ape motip?? tetiba kuar gunting nk tikam haku..hahaha....

Related Posts with Thumbnails